La novena i penúltima prova del Circuit Gironí de Cros, disputada ahir per primera vegada a Maçanet de la Selva i que va reunir més de 500 persones, va tenir Jonathan Romeo (FC Barcelona) en categoria masculina i la cassanenca Bàrbara Ramon (AA Catalunya) com a guanyadors.

L'atleta de Lloret de Mar, Jonathan Romeo va ser el primer en creuar la línia d'arribada amb una marca de 22 minuts i 27 segons, malgrat que encara es troba en edat promesa. El segon en completar la prova va ser també un atleta promesa, Sofiane Mahboub (Girona-Costa Brava) amb un registre de 22'.42''. El tercer en arribar, i primer classificat de la categoria sènior va ser Jaume Quintana (AA Palamós) amb un temps de 22.45.

Pel que fa a la categoria femenina, la cassanenca Bàrbara Ramón es va tornar a imposar amb un temps d'11 minuts i 19 segons. Van completar el podi sènior femení, Magdalena Vicens (CA Vic) i Elena Fonalleras (AA Catalunya). Ramón continua preparant el Campionat de Catalunya que acollirà Caldes de Malavella el 16 de febrer. El cros de Vidreres del 26 de gener tancarà el Circuit Gironí de Cros.