Ambient de gala ahir al Pavelló de Salt per veure el derbi de Copa Catalunya, entre el Salt i el Sant Narcís. Partit d'alt voltatge que finalment i gràcies a un parcial de 3 a 17 en els últims sis minuts de joc, es va decantar a favor del Salt. Només començar, es va veure que ambdós equips vlien la victòria. Màxima igualtat damunt la pista, si bé, és cert que va ser l'equip d'Eric Surís qui va arribar al final del primer quart guanyant 15 a 12. Al segon període, el Salt es va fer fort a la pintura, i això va tenir la seva recompensa, assolint la màxima renda fins aquell moment amb un 30-22. Al descans, 35-28. A la represa, un Sant Narcís molt combatiu va saber reaccionar, i de la mà especialment de Mondejar i Clavaguera va tornar dins del partit per arribar a la fi del tercer quart, 45-44. El Sant Narcís va entrar molt fort a l'últim quart, i fins i tot va aconseguir donar la volta al marcador amb un triple de Mondejar (49-52, minut 34). A partir d'aquí, el Sant Narcís es va esborrar i el Salt ho va aprofitar a la perfecció per amb un parcial de 3 a 17 sentenciar el partit. Al final 66-55.