Miquel Àngel Muñoz no entrava a les primeres travesses de possibles tècnics pel Girona B quan Arnau Sala va decidir acceptar una oferta per dirigir l'Olot. Al final, i per sorpresa, Oriol Alsina va triar el que fins fa poc era el segon de Ricardo Rodríguez al primer equip, considerant que era una bona opció tenint en compte que coneix perfectament els jugadors després d'haver-los conduït el curs passat a l'ascens a Primera Catalana. Diumenge Muñoz s'estrenava contra el Peralada (0-1) a Vilablareix, però a l'hora de la veritat no va poder-se asseure a la banqueta ni el club el va poder fer constar a l'acta. I així serà durant tota la temporada.

Miquel Àngel Muñoz ha tingut aquest curs una vinculació amb el primer equip del Girona i això l'inhabilita per assumir una nova responsabilitat tècnica en aquest mateix club. Per això va haver de seguir el partit de diumenge contra el líder des de la zona destinada al públic, darrere una tanca. I per aquest motiu l'acta, que es pot consultar a la plana web de la Federació Catalana, fa constar que el Girona B no va presentar entrenador. Aquesta situació pot acabar convertint-se en un problema perquè si el club no ho resol i acumula quatre o cinc jornades més sense un entrenador "oficial", pot ser multat per la Federació.

El tècnic del filial, com a màxim, podria dirigir aquest curs algun equip de futbol base d'una altra entitat que no fos el Girona, tot i que tampoc està del tot clar que la Federació li ho acabés autoritzant pel seu contracte previ amb el primer equip. Diumenge que ve el segon equip visita el Canyelles i Muñoz haurà de continuar veient el partit des de la grada i sense figurar a l'acta.