Joan Mármol va ser presentat ahir com a nou director esportiu del Palamós, un càrrec que encara molt "agraït" amb la directiva que encapçala el president Joan Pau Pérez i amb ganes d'aportar el seu granet de sorra al club baixempordanès.

Acompanyat pel mandatari del degà i també pel directiu Pere Caixàs, Mármol va manifestar les seves primeres impressions com a director esportiu del Palamós, un club en el que ja hi va militar com a segon entrenador de Jordi Condom ara fa unes temporades. "Conscient" de les "dificultats econòmiques" per les quals travessa l'entitat, el directiu va assegurar que treballarà "amb responsabilitat" pel bé del club, revelant que l'acord per ocupar aquest nou rol va ser"molt ràpid. En cinc minuts ens vam entendre perquè parlem el mateix idioma".

Mármol va recordar que la seva "prioritat" era la de "ratificar l'Alfons Garcia com a entrenador", a banda d'explicar que té la intenció d'incorporar a "tres ajudants" més al cos tècnic. A banda de descartar incorporacions per a la primera plantilla, va subratllar la importància dels joves del planter. "S'ha de confiar en ells, però també sóc conscient que cal tenir a jugadors importants i determinants com Revert, Subirana, Cunill..."