El jove jugador del Barcelona Sergi Roberto va negar ahir sentir-se l'hereu de Xavi Hernández en el conjunt blaugrana, perquè considera que el de Terrassa és "un dels millors migcampista del món" i ell només està començant.

"Si arribés a ser una part de Xavi, ja em conformaria", va manifestar Sergi Roberto, gairebé tan tímid a la sala de premsa com sobre el terreny de joc, un dels defectes que ha de polir per explotar tot el seu potencial, tant físic com tècnic. Als seus 21 anys sembla que per fi s'ha fet un forat en el primer equip. "Al principi em va costar entrar, però ara fa dotze partits consecutius que tinc minuts. Si m'haguessin dit fa un any que em trobaria en aquesta situació, m'hauria posat content", va admetre.

Per això, Sergi Roberto no pensa moure's del Barcelona, malgrat que ha tingut unes quantes ofertes per fer-ho. El seu excompany Thiago Alcántara no va voler esperar més el seu moment i va marxar al Bayern, però ell és diferent: "En cap moment no m'he plantejat sortir del Barça. Aquesta és la meva vuitena temporada aquí i crec que la decisió de seguir ha estat la correcta".

Amb Iniesta lesionat, el volant tarragoní tindrà una nova oportunitat de sumar minuts demà, en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Getafe. El 4-0 de l'anada ha aplanat completament el camí cap als quarts de final, però Sergi Roberto va mostrar-se caut. "L'eliminatòria no està per a res sentenciada. En Lliga, als quinze minuts anàvem perdent 2-0 al seu camp (després el Barça va acabar guanyat 2-5) i, a la Copa, si ens tornen a marcar dos gols més ràpid, se'ns pot complicar l'eliminatòria. No ens podem relaxar", va advertir.