El taewkondista altempordanès, Joel González, or als Jocs Olímpics de Londres, reconeix que aquest any serà "complicat" per la greu lesió de genoll que fins a l'estiu el tindrà apartat del tapís i assegura que "el que més" el motiva ara és "tornar a competir com abans". "El que tinc més ganes d'aconseguir és fins i tot millorar el nivell que tenia abans i espero aconseguir-ho aquest any", diu González, que es recupera d'un trencament del creuat posterior del genoll esquerre. El de Figueres es va trencar al Mundial de Pobla (Mèxic) contra el coreà Dae-Hoon Leo amb el qual va disputar la final dels Jocs de Londres i va decidir operar-se en veure que no recuperava bé. "Va ser fa un mes, el 10 de desembre, i ara cal tenir paciència i tranquil·litat perquè queden sis mesos i cal fer-ho bé per recuperar per a l'estiu estar al cent per cent", apunta.

González es perdrà l'Europeu de Kharkov (Ucraïna) de l'abril però confia ser als dos Golden Tournament, (hi són els 32 millors del món). Un dels objectius de Joel al seu retorn als tatamis, conscient que aquest temps d'inactivitat li està fent baixar llocs en el rànquing mundial, serà recuperar una de les primeres places d'aquesta classificació. De moment és segon però perdrà més llocs en els propers mesos. Tot i el prestigi i la importància d'uns Jocs per a un taekwondista, Joel González va dir estar pensant ara més en la seva recuperació que en la cita de dins de dos anys i mig de Rio de Janeiro.

"Qualsevol que ha viscut unes olimpíades desitja tornar-hi. Vaig arribar al cim del que li pot passar a un esportista, per això encaro Rio amb ganes i expectatives. Ara bé, no em vull descentrar i només penso en la recuperació i aconseguir el nivell que tenia abans", declara González, un dels nous fitxatges de la UCAM Múrcia que es beneficiarà d'una beca per conciliar els estudis amb l'esport.