El Llagostera acumula dues derrotes seguides (Vila-real B i Huracán) i ha sumat un punt dels últims nou (l'empat al camp de l'Elx Il·licità en l'últim partit del 2013), però tot i això continua líder i amb un sòlid avantatge respecte el cinquè classificat. Avui l'equip de Lluís Carrillo i Oriol Alsina afronta una nova prova de foc a Lleida, un dels aspirants a disputar la fase d'ascens, amb la bona notícia de la recuperació de molts dels jugadors que omplien la infermeria.

Els blaugranes no tenen cap sancionat -tornen Fullana i Jordi López després de complir un partit de càstig- i els fins ara lesionats Álex Cruz, Salva Chamorro i Òscar Álvarez ja tornen a estar al 100% i a disposició dels tècnics. D'entrada viatjaran a Lleida, però sembla complicat que surtin d'inici i esperaran el seu torn des de la banqueta.

Lluís Carrillo creu que "encara que en aquesta plantilla tothom rendeix a un gran nivell a l'hora de jugar, està clar que és millor tenir el mínim de jugadors no disponibles". L'entrenador del Llagostera va elogiar el potencial de Lleida i va destacar homes com "Miramón, Imaz, Osado, Pere Milla i altres com Biel Medina, Molo o Mata amb un gran joc aeri". El Lleida Esportiu no ha guanyat mai al Llagostera. Els precedents són un empat sense gols en l'única visita blaugrana al Camp d'Esports i doble triomf local a terreny gironí (3-1 la temporada 2011/12 i 2-1, amb golàs a darrera hora d'Eloy Gila, en la present). El duel serà molt especial per al Llagostera, que arriba als 100 partits disputats com a equip de Segona B.