Una genialitat de Sergio Garcia quan el partit estava destinat a l'empat a res va salvar els mobles per a l'Espanyol, que va culminar una gran setmana amb una agònica victòria contra el Celta de Vigo que li permet acostar-se a la zona privilegiada de la classificació. A punt per arribar-se al temps afegit, el davanter blanc-i-blau va baixar una pilota dels núvols, va desfer-se del central Cabral amb un toc de qualitat i va definir a la perfecció davant Yoel, desfermant l'eufòria entre els aficionats que ahir van citar-se a Cornellà-El Prat.

El gol va ser l'única alegria per a un Espanyol gris, sense massa ritme i incapaç de generar massa perill. Si fa no fa com el Celta, bé en defensa però espès en atac. Tot plegat confluïa en un partit avorrit, sense oportunitats, que només va incrementar la seva intensitat a la segona part. Abans, un tímid xut de Jony, al quart d'hora, que va aturar Casilla i un possible penal sobre Sergio Garcia que l'àrbitre va decidir no xiular.

Pizzi, l'heroi de la Copa del Rei, va tenir el gol a les seves botes al minut 79, però el seu xut creuat el va aturar molt bé Yoel. El porter, però, no va poder fer res una estona més tard, quan al 87 Sergio Garcia va ser capaç de baixar al terra una pilota bombejada per, després de burlar la defensa, marcar el definitiu 1-0 davant el deliri de la seva afició.