El Reial Madrid, sense jugar a tot gas, va destrossar a un moribund Betis, al qual no va donar opció en cap moment, i va signar una golejada que el porta a compartir momentàniament el lideratge de la lliga, igualat a punts (50) amb Barcelona i Atlètic, que juguen avui.

Va trigar poc a aparèixer Cristiano Ronaldo, només deu minuts, i en la primera ocasió va enviar un fort xut a l'escaire de la porteria d'Andersen des d'uns 30 metres (0-1). El portuguès va poder augmentar la diferència als 22 minuts en una jugada personal en la qual es va internar fins a l'àrea petita, per la banda esquerra, però va ser generós i, en comptes de llançar a porta, va preferir donar un passi a Bale, que no ser capaç de tocar la pilota.

Va ser l'equip d'Ancelotti el que va portar sempre la iniciativa, davant un Betis amb més energia que en altres partits, però també temorós del potencial del seu adversari. En el minut 24 una falta a la vora de l'àrea bètica la va convertir en gol Bale amb un xut molt col·locat que va superar la tanca i va entrar a la porteria local. El 0-2 va deixar el Betis encara més tocat. L'equip andalús va poder posar l'emoció al marcador en el minut 39, amb un regat espectacular de Baptistao a Di Maria, una centrada a l'àrea petita i la indecisió de Rubén Castro a mig metre de la porteria.

També als 42 minuts va poder el Madrid deixar el partit vist per a sentència en una jugada de Carvajal amb una assistència a l'àrea que no va poder culminar Benzema; el francès, però, va refer-se de l'errada a punt del descans. Modric va recuperar la pilota i la va cedir al gal, que va signar el 0-3 amb un tir dins de l'àrea.

El partit era dels visitants, que havien sentenciat abans del descans, però que van voler augmentar el seu avantatge només començar el segon acte. Cristiano Ronaldo va gaudir de dues bones oportunitats, però va ser Di María, en el minut 62, l'encarregat de va marcar el 0-4 amb un potent llançament llunyà que va colar-se entre un munt de jugadors i que va sorprendre al porter Andersen.

Va poder fer més sang el Madrid dos minuts més tard, en una jugada de Cristiano Ronaldo que va neutralitzar el porter del Betis, que va haver de tornar a actuar amb encert en el minut 81 després d'un llençament de Modric. Morata, en possible fora de joc, va tancar la golejada madridista després d'una jugada en què Cristiano Ronaldo va executar malament una rematada de tisora i, sense voler, va donar una gran assistència al futbolista del planter.