El Figueres continua abonat a l'empat. L'estrena de Francesc Cargol a la banqueta, el substitut de Xavi Punsí, no va servir ahir per trencar la dinàmica de la Unió, que acumula igualades i jornades sense guanyar. D'empats ja en són quatre en els últims cinc partits. I de l'última victòria ja en fa sis.

No es pot dir que el Figueres no ho intentés. Va ser un partit en què els locals es van buidar, però van topar sempre amb l'ordenadíssima defensa del Rapitenca. Per postres, els visitants van avançar-se en la primera ocasió clara que van tenir, aprofitant una pèrdua en la sortida de la pilota de Cristino. Pol Blade no va perdonar amb un xut creuat inabastable per a Ureña. Els empordanesos tornaven a veure's obligats a remar contra corrent i això, en la situació del Figueres, pot arribar a ser molt perillós. L'equip de Cargol ho seguia provant però el Rapitenca es defensava sense escletxes. El descans va servir per refrescar les idees i calmar els nervis.

A la represa Moñino va entrar al camp en lloc de Micaló i Ferran Grau va situar-se de central. La Unió va seguir picant pedra contra un rival cada vegada més tancat, renunciant a la pilota i a aproximar-se a l'àrea empordanesa. La recompensa mínima per al Figueres va ser l'empat, obra de Murga a sis minuts del final, després de recollir una pilota despenjada per Teixi amb el cap i afusellar el porter visitant amb un xut d'esquerra. El marcador ja no es va moure més.