La derrota per 26 punts de diferència en el segon partit de Lliga a la pista del Cadí la Seu (67-41) és, probablement, el record més amarg de l'Spar Uni Girona d'aquesta temporada. Un cop molt dur que va arribar tot just una setmana després que les gironines s'imposessin a l'equip lleidatà a la final de la Lliga Catalana. Avui, l'equip d'Anna Caula té l'oportunitat de treure's l'espina en la visita de les d'Andreu Bou a Fontajau (18.00) i, de passada, iniciar la segona volta amb un esperançador 2-0 després de superar el Conquero fa poc més d'una setmana (64-70).

El d'avui serà el primer partit a Fontajau de Vanessa Ble i Cierra Bravard, incorporades a l'Uni durant l'aturada de Nadal. Les qualitats d'aquest tàndem interior ha ?obli?gat a modificar el joc de l'equip gironí, potser amb menys poder ofensiu, però més sòlid en defensa. El primer test va ser positiu amb el triomf a Huelva i avui es podrà comprovar quina volada pot tenir aquesta nova versió de l'Spar.

Al davant, l'Uni Girona es trobarà un rival que també s'ha remodelat durant el passat hivern. Les lleidatanes també compten amb dues noves jugadores interiors, Tajay Ashmeade i Laura Gimeno, que han arribat a la Seu d'Urgell després de l'adéu de Sena Pavetic, que va ser una de les millors en el partit de la primera volta davant les gironines. Tot i aquests canvis, el joc del Cadí no ha variat especialment, i Anna Caula considera que la principal clau del partit serà que el ritme del partit el marqui el seu equip i que les seves jugadores no entrin en el joc d'anades i vingudes que intentarà proposar el Cadí.