Hi ha alguna solució? Aquesta és la pregunta que es planteja l'entorn del Girona CH per intentar accedir als quarts de final contra el Voltregà, en la que seria una reedició de la final europea del curs passat. El Comitè de Disciplina del CERS (màxima entitat europea de patinatge) podria intervenir i obligar que el partit es tornés a jugar.

Per aconseguir això, el Girona hauria de presentar un escrit al·legant les causes del seu retard, amb proves, i llavors el Comitè disciplinari podria tornar a convocar, de nou, el partit. Almenys, aquest és el consell que dóna el president del Comitè Europeu d'hoquei (CERH) Fernando Graça. Una altra cosa és si al Girona li interessa tornar a gastar 3.500 euros per viatjar fins a Anglaterra. En cas de no presentar cap explicació dels fets, el club gironí podria ser sancionat per "falta de compareixença" i haver de fer front a les despeses d'organització del partit (arbitratge). "Aquesta és una conseqüència possible. Jo només puc dir coses bones del Girona (per l'organització de la Final a Quatre) i, esportivament, la seva eliminació és dolenta", va comentar Graça. Un precedent el va viure el Liceo de la Corunya, que no va presentar-se a la final de la Supercopa d'Europa de 2012 contra el Benfica i va ser ?obligat a pagar una sanció de 4.000 euros.

La Junta Directiva es reunirà dimarts per estudiar el cas però, tal com va apuntar el tècnic Albert Bou, "farem les al·legacions que s'hagin de fer. S'ha d'intentar fer alguna cosa perquè no ens mereixem aquesta situació".