Arnau Sala és d'aquells entrenadors que parla clar, sense pèls a la llengua. Si ha d'admetre que el rival ha estat superior, doncs ho fa. I si ha de reconèixer que cal millorar molt per salvar-se, doncs també. Ahir, totes dues afirmacions van sortir de la seva boca, just després de caure contra un Hospitalet "superior" i de caure novament en posicions de descens.

"Si no millorem molt, serà molt complicat tirar això endavant". Així de clar va ser Arnau Sala, descontent no només amb la ratxa del seu equip, sinó també pel rendiment dels olotins a la Feixa Llarga. Tret dels "tres primers minuts", Sala va admetre que el rival havia estat "molt superior", així que va parlar d'un 3-2 "just" sense dubtar-ho ni un moment. "Ens han guanyat quan i com han volgut. És cert que hem fet un pas endavant a la segona meitat, però ells ens han agafat llavors al contracop", va explicar.

Sala va lamentar no haver tingut la pilota pràcticament en cap moment del partit, fet que va impedir que l'Olot fos capaç de trenar jugades de cert perill. "No som un equip que renunciem a la pilota; és evident que no l'hem pogut tenir, sobretot a la primera meitat. Sense possessions, tot i tenir alguna contra, no s'ha pogut finalitzar", va indicar.

Sobre la mala ratxa de resultats i el futur més immediat per al seu equip, l'entrenador del conjunt garrotxí va subratllar que les "sensacions no són bones" després de la desfeta d'ahir. "En els últims partits (contra Espanyol B i Sant Andreu) havíem fet moltíssimes coses bé i només vam poder empatar. Avui (ahir) hem fet les coses malament i així estem condemnats a perdre. Si juguem així no tenim cap opció".

També va parlar de l'Atlètic Balears, el líder de la categoria i el proper rival de l'Olot, aquest cap de setmana. "És un equip molt potent i serà complicat, però estic del tot convençut que competirem".