El Palamós acumula sis partits sense perdre i l'Alfons Garcia (dues victòries i dos empats) continua sense perdre com a tècnic del Degà. Ahir, però, l'empat del final es pot considerar agredolç, ja que els gironins van desaprofitar un 0-3. El punt d'ahir és d'aquells difícils d'assimilar i de digerir. Per una banda, els palamosins haurien d'estar contents d'empatar a un dels estadis mes difícils, davant un rival molt poderós, candidat número 1 a fer el play off , i a més, ferho amb set baixes de peces importants i acabant el partit amb tres juvenils. Però per una altra banda, desaprofitar un 0-3 favorable empipa d'allò més i el Palamós no n'és l'excepció. El Degà, amb el juvenil i debutant a Tercera Jordi Frigola en l'onze titular, es va trobar ben aviat amb l'escenari ideal: 0-2 abans de la mitja hora, amb dos gols de cap dels davanters Javi Revert (m.9) i Sergi Arimany (m.21), però això encara milloraria més quan a l'inici de la segona meitat, Pugui situava un 0-3 que semblava sentenciar el partit. Però dos minuts més tard, va començar la remuntada tarragonina de la mà d'un Albert Virgili (ex Llagostera) determinant. El davanter asconenc, que va sortir a la segona meitat, va revolucionar l'atac dels locals, i amb dos gols va evitar una victòria que els d'Alfons Garcia van tenir molt a prop. També és cert que la derrota va sovintejar davant la porteria de l'ahir titular Bayona en uns instants finals bojos, i amb un Ascó completament volcat a l'atac. Tot i els dos ensurts a les acaballes, amb dos xuts de Virgili, al 89, i Canadell, al 90. Els d'Alfons Garcia, que van jugar amb superioritat numèrica els darrers deu minuts, també van disposar d'una oportunitat immillorable per fer gol 3-4, però el xut de Badre va sortir fregant el pal dret de la porteria de Chiné.