.

L'Estartit començava la segona volta visitant el sempre difícil camp del Barça B, a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, intentant tornar al camí de la victòria per no despenjar-se de les posicions capdavanteres de la taula.

Les blanc-i-vermelles van dominar el partit en els primers compassos i fruit del bon joc arribaria el primer gol visitant. Una bona jugada col·lectiva habilitaria a la capitana Mery per avançar les baixempordaneses en el marcador. Les locals es van treure la son de les orelles després del gol i van recuperar el domini, acostant-se amb perill a la porteria de Roberta. A les acaballes del primer temps, però, Sofi culminaria amb el 0-2 una altra bona jugada de tot l'equip.

La represa va començar amb el mateix guió que el primer temps. Un domini visitant, però que ràpidament seria contrarestat per les blaugrana, que ben aviat s'abocarien sobre la porteria de l'Estartit, però la bona actuació de les centrals, Mixeta i Servi, impediria mals majors, sobretot després que Carla marqués l'1-2. Als últims minuts, amb un Barça abocat a l'atac per buscar l'empat, va aparèixer Nao, que va inventar-se una jugada personal, desfent-se de totes les rivals que li sortien al pas, per marcar el tercer gol visitant i sentenciar el partit.