El davanter Alfredo Ortuño , que ha estat presentat avui com a nou jugador del Girona , ha assegurat que " deixarà la pell" per aprofitar l'oportunitat que li ha donat el conjunt català , al qual arriba cedit pel Granada fins a final de temporada .

Ortuño , havia començat aquesta temporada a La Foia Lorca , equip líder del grup IV de la Segona Divisió B , on havia marcat 10 gols a la primera volta . I ara , té l'oportunitat de demostrar la seva vàlua a Segona A.

"Em deixaré la pell per aprofitar aquesta oportunitat , prometo molta feina" , ha assegurat el punta murcià , que ha revelat que el que li va acabar de convèncer per venir va ser el que li va explicar el lateral del conjunt gironí Ivan López, amb el que va coincidir la temporada passada al Llevant B.

Ortuño , que demà complirà 23 anys , portarà el dorsal número 15 i arriba cedit fins a final de l'actual temporada , "encara que no descarto quedar-me més enllà del 30 de juny" , ha postil · lat .

Per la seva banda, el director esportiu del Girona, Oriol Alsina, ha destacat que Ortuño és "un jugador jove, molt treballador i amb projecció, fins i tot per acabar jugant a Primera Divisió".

El nou davanter del conjunt gironí es va formar a la base del Yeclano, per a posteriorment fitxar per l'Albacete equip amb què va debutar a Segona Divisió A.

En el conjunt manxec va estar des de 2004 fins a 2011, per a posteriorment jugar amb el filial del Getafe fa dues campanyes , mentre que en la passada ho va fer en el Llevant B.