Partit molt igualat entre el Peralada i el Banyoles. Els locals van disposar ja de tres ocasions clares a la primera part: en el minut 5 Jairo va enviar un xut fregant el pal, al 10 Mate va fer un centre-xut que no va trobar rematador i el 17 Aleix va disposar d'una bona ocasió invalidada per un fora de joc inexistent. A partir d'aquí el Banyoles es va trerure la son de les orelles i, primer, Toni Montero es va haver de lluir per enviar a córner un xut de Bayot i, posteriorment, Ignasi va enviar un xut fregant el travesser.

A la segona part el Banyoles es va poder avançar gràcies a una acció de Joan Corominas, però sense sort, mentre que Jairo, en la rèplica, va aconseguir batre a Sergi per baix després d'un bon control. El Banyoles va donar molta guerra però no va poder marcar. Jaume Duran i Jairo haurien pogut sentenciar.

La Jonquera va tenir una primera part molt plàcida, avançant-se gràcies a Dani Oscar i ampliant amb un gol de Rober, els locals es mostraren molt inofensius. A la segona Bassols semblava sentenciar amb el 0-3, però res més lluny de la realitat, ja que els locals es posaren amb un 2-3 en cinc minuts i La jonquera va acabar demanant l'hora.

Aquesta victòria, la primera del Guíxols a casa aquesta temporada i la segona en tota la primera volta, trencava una ratxa de sis partits sense guanyar. L'Avià no va baixar mai la guàrdia i va tenir les seves opcions. Després d'una arribada de cada equip, Carlos Gómez obria el tanteig, després d'un llançament de falta directa que va entrar per l'escaire. La segona va començar de la mateixa manera, amb opcions pels dos conjunts, però una assistència de Carlos Gómez des de l'esquerra va ser rematada en planxa per Marc Medina fent el 2-0 i sentenciant la primera victòria del Guíxols al seu camp.

Des del primer moment el Farners va sortir a buscar el partit, dominant la pilota i creant nombroses ocasions, la més clara al 12, en la que el porter va aturar amb la cara el xut de Jose Martínez. El Júpiter jugava a la contra i es va avançar gràcies a un penal transformat per Alex. El Farners continuava amb el seu domini, però sense sort. A la segona la tònica va ser la mateixa, però la sort va seguir al costat local. Al final, les contres del Júpiter van sentenciar.