L'aposta pel planter que vol instaurar el nou president del Palamós, Joan Pau Pérez, és una realitat i diumenge va començar a quedar clar. A Ascó el Palamós va acabar el partit amb tres juvenils, Jordi Frigola, Àlex Fernández i Adrià Garcia. Dos d'ells, Frigola i Adrià, debutaven a Tercera i el primer, a més a més, ho va fer com a titular i disputant els 90 minuts. El tècnic Alfons Garcia els hi dóna la nota de 10 per què el repte no era fácil i van complir de manera "impressionant".

L'entrenador del degà valora així l'actuació dels tres juvenils a Ascó: "en Jordi Frigola juga de pivot amb el juvenil però diumenge va actuar de lateral dret i en Toni Cunill i Bayona el van ajudar molt; el migcampista Àlex Fernández va jugar els últims vint minuts, donant-nos profunditat, i per mi és un dels joves del planter amb més projecció, i l'Adrià Garcia va entrar quan començava el temps de descompte i va jugar en punta quan ell ho fa de central o pivot. A tots els poso un deu perquè que et convoquin el dia que tens opcions de situar-te líder amb el juvenil i viatgis a Ascó passant disset hores fora de casa és d'agrair".

Jordi Frigola té 17 anys i és de Pals. Va debutar a Tercera substituint un ex Primera com David Malo, baixa per una bronquitis. El jugador va començar al Bell-lloc i va arribar al Palamós en categoria cadet. "Amb tots els canvis que hi ha hagut al club ara veiem més fàcil fer el salt del juvenil al primer equip", confessa. El porter i capità, Joan Bayona, que diumenge va complir 400 partits entre Segona B, Tercera i Primera Catalana, valora positivament la confiança en el planter: "la nova directiva vol potenciar el futbol base. Vull felicitar els tres juvenils perquè van donar la cara davant un rival molt dur".