L'esquiador d'Escadarcs Ferran Terra ha estat seleccionat pel Comitè Olímpic Espanyol (COE) per formar part de l'equip que competirà als Jocs d'hivern de Sochi. El COE va fer pública ahir la relació d'esportistes que representaran Espanya a Rússia, que seran un total de 21: 5 en modalitats gel i 16 de neu. Serà la segona participació olímpica del gironí, que ja va ser a Vancouver el 2010.

L'equip estarà encapçalat pel patinador madrileny Javier Fernández, dues vegades campió d'Europa de patinatge artístic i que ahir va ser designat com l'abanderat de la delegació espanyola. També destaquen l'andalusa Carolina Ruiz, que aspira a medalla en esquí alpí; i dos snowboarders: la catalana Queralt Castellet i el basc Lucas Eguíbar.

Terra forma part del bloc d'esquí alpí juntament amb Ruiz, Alex Puente, Paul de la Cuesta i Pol Carreres. La resta de seleccionats són Queral Castellet, Rubén Verges, Laro Herrero, Lucas Eguíbar i Regino Hernández (Snowboard); Katia Griffiths (Esquí estil lliure); Laura Orgué, Javier Gutiérrez i Imanol Rojo (Esquí de fons); Victòria Padial i Víctor Lobo (Biatló); Javier Fernández, Javier Raya, Adrià Díaz-Sara Hurtado (Patinatge artístic) i Ander Mirambell (skeleeton). Els Jocs arrencaran el proper 7 de febrer. El president del COE, Alejandro Blanco, va dir que "Sochi farà una Olimpíada extraordinària".