La família de l'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell va denunciar nou vegades els Mossos d'Esquadra que havien estat víctimes d'amenaces i agressions, han confirmat a Efe fonts de la policia catalana.

Rosell va anunciar dijous la seva dimissió en una compareixença en la qual va revelar que, "des de fa temps", tant ell com la seva família han patit "en silenci amenaces i atacs" que li han fet pensar "si ser president significa haver de posar en risc" la seva família.

Diversos mitjans afirmen que la casa de l'exmandatari blaugrana va ser tirotejada el Nadal passat.

Segons ha informat TV3, que ha mostrat una de les denúncies interposades davant els Mossos per la família de Rosell per aquests fets, des de l'entorn de l'expresident blaugrana s'han presentat en total nou denúncies davant la policia catalana.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a la tarda que efectivament l'entorn de Rosell ha presentat denúncies per aquests fets, en contra d'allò sostingut al matí, quan fonts de la policia catalana havien afirmat que no tenien coneixement de cap denúncia interposada per Rosell o el seu entorn per aquests o altres fets.

Segons les mateixes fonts, les denúncies interposades per la família de Rosell van ser catalogades com a "informació confidencial", pel que només un reduït nucli policial en tenia coneixement.

A causa del caràcter confidencial, els Mossos d'Esquadra no han facilitat detalls sobre la investigació oberta arran d'aquestes denúncies.

El fins ara president blaugrana va presentar ahir la seva renúncia al càrrec, el dia després que el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz acceptés a tràmit la querella que un soci del club va presentar en contra seu per apropiació indeguda, en la modalitat de distracció, en la contractació de l'internacional brasiler Neymar Jr.