Després d'una primera volta per a la història, el Bordils inicia aquest vespre (20.00) al Blanc-i-Verd, contra l'Octavio de Vigo, la segona part de la temporada. L'equip de Pau Campos és desè, amb 16 punts, i el seu tècnic calcula que amb 10 més salvaran la categoria en l'any del debut a Divisió de Plata. "La permanència estarà entre 26-28 punts. El primer objectiu, que era evitar el descens directe, sembla que ja l'hem aconseguit (l'Ereintza, el cuer, encara no ha puntuat), però la promoció és a cinc punts (la marca el 13è, Pozoblanco) i, per tant, cal seguir treballant", reflexiona Campos.

Malgrat que el Bordils té la fase d'ascens a l'Asobal a dos punts -i avui precisament rep l'equip que marca aquesta zona-, l'entrenador té clar que han de continuar mirant cap a baix. "Tots els equips van puntuant i la igualtat aquesta temporada és molt elevada, o sigui que hem de seguir pendents dels rivals que tenim per darrere. A més, ara tenim una fase de calendari molt important: a casa rebem dos equips potents, com Octavio i Barça, i entre mig tenim sortides contra Chapela i Torrelavega que poden acabar marcant la temporada", va afegir el preparador.

Sense els lesionats Jordi Masó i Esteve Ferrer, el Bordils afronta la visita de l'Octavio disposat "a competir" tot i que el partit de la primera volta fos clarament pels gallecs (32-24). "D'entrada semblava que eren un rival inabastable, però després de la primera volta no ho han sigut tant i no ens hem de considerar inferiors, al·lega Campos. Unes setmanes després d'aquell partit, el Bordils va passar per sobre de l'Octavio a la Copa (31-22). El tècnic no vol agafar aquell duel com a referència per avui "perquè ells van venir amb moltes baixes, sobretot la de Fran González, i la lliga serà una història molt diferent". També és cert que el Bordils, en la jornada inaugural a Vigo, no va poder alinear homes clau com Combis, Nonó i Ferrer.

Pau Campos destaca que "tot està molt igualat i per a nosaltres ja és un èxit poder rebre l'Octavio amb l'esperança de competir i no pensant que hi tenim poc a fer. L'equip anirà a per totes".