El Palamós recupera Raúl Calvo, Chicho, Ritxi Mercader i David Malo per rebre la visita del Rubí aquesta tarda al Nou Estadi (16:30). El Palamós suma quatre victòries i dos empats (14 punts dels darrers 18) i Alfons Garcia encara no coneix la derrota com a tècnic del degà, (2 victòries i dos empats). "Els jugadors s'estan portant de manera exemplar i intentarem allargar la ratxa però el Rubí és un rival dur que arriba en bona dinàmica i que li agrada tenir la pilota i atacar molt", diu l'entrenador. Garcia no podrà comptar amb els lesionats Dani Romero, Maik Molist, Cristian Venzal ni tampoc amb Marc Guilana, aquest últim encara resta a l'espera del transfer de la Federació Italiana.

El Rubí és el segon classificat, ha estat 16 jornades en zona de play-off, dels últims 7 partits n'ha guanyat 5 i fa més de dos mesos que no perd a domicili. "Serà un partit molt complicat, tenen una banda dreta molt perillosa i homes a vigilar com Ferran Vila o Ernest. Per aquest motiu hem treballat per corregir els errors en defensa però aquest és un aspecte que no em preocupa mentre fem tants gols". El capità Bayona jugarà el partit 401 com a porter i el 291 com a palamosí.

El Palamós arriba a la cita després d'empatar a tres gols al camp de l'Ascó en un partit que els baixempordanesos dominaven per 0-3. Malgrat la remuntada, tothom va donar per positiu el punt al camp d'un dels favorits.