L'Espanyol va esgarrapar un valuós punt de Mestalla en un partit esbojarrat que es va decidir a la primera part i en què al final els barcelonins van resistir les tímides arribades d'un València que no va saber traduir el domini en ocasions.

El partit va començar amb la intensitat dels gols, el de l'Espanyol després d'un bon xut amb l'esquerra de Córdoba, que va rebre un cop de taló de Sergio García, i el del València poc després en una acció de Paco Alcácer sol davant Casilla. El partit va continuar obert amb un València que buscava sempre la banda de Javi López per arribar a través de Piatti o Jonas. I va ser aquest últim, però en un còrner, qui va anotar el 2-1. Víctor Sánchez va perdre la seva marca i el brasiler va superar de cap Kiko Casilla

El conjunt de Javier Aguirre no es va rendir i va buscar l'àrea rival enviant pilotes a Sergio García i Córdoba i sense mirar d'aprofitar les bandes, on Simao i Stuani estaven desapareguts en combat. En una jugada aillada, el colombià va pispar la pilota a la defensa a la frontal i Matthieu el va fer caure en una acció tan absurda com clara. Fernández Borbalán no va dubtar a assenyalar-lo i Sergio García el va transformar per fer el 2-2, en el seu novè gol a la lliga.

El partit va mantenir la mateixa línia al principi del segona part. Els dos equips volien guanyar i buscaven la porteria contrària. L'Espanyol trobava més espais que el València, i va disposar de dues ocasions de gol en els primers compassos de la represa. El València jugava més bolcat en atac, però li falta efectivitat i precisió. En qualsevol cas, la velocitat que els dos equips van imprimir al joc va provocar molts errors. A mitja segona part, Còrdova va desaprofitar una bona arrencada per fer el 2-3 ja que va creuar massa la pilota. El partit va entrar al quart d'hora final amb el València bolcat sobre la porteria d'un Espanyol que, tanmateix, va lluitar per defensar un empat d'or que finalment va obtenir.