El Bordils es va tornar-se a estavellar ahir contra un porter de nivell Asobal, que es creix davant l´adversitat i es capaç de carregar-se a l´esquena l´equip. Jorge García va firmar ahir al Blanc-i-Verd un repertori d´aturades increïbles i va ser l´autèntic heroï del seu equip. Per tercera jornada seguida, a més, els gironins cauen per un sol gol de diferència i el propi Pau Campos admetia que la plantilla, per tot plegat, ha quedat tocada. Derrotes com la d´ahir són les que fan mal.

Calia reaccionar després d´un mal inici d´any i el Bordils va sortir llançat. Després d´uns primers minuts igualats, els locals van prendre la mida a l´Octavio i van començar a posar diferències importants al marcador. Al minut 24 ja guanyaven de tres (9-6) i al descans l´avantatge era de quatre (14-9).

Els visitants van reaccionar a la represa, a partir d´una bona defensa i de l´excel·lent porteria. A 15 minuts pel final l´Octavio va fer l´empat (17-17) i a partir d´aquí va començar l´habitual cara o creu de les últimes jornades. La fortuna va seguir renyida amb els gironins, que van caure per un gol (25-26).