La secció de rugbi femení del GEiEG va inagurar les seves vitrines amb el trofeu de la Lliga Catalana que va aconseguir ahir, coincidint amb el desè aniversari de la segona etapa de la secció. Un deseni durant el qual les grupistes han anat progressant continuament fins assolir ahir la primera recompensa al seu esforç. Un premi que les noies que entrena Coral Vila van començar a quatllar en el partit d'anada de la final que van disputar la setmana passada al camp de l'INEF Barcelona, quan l'equip gironí va assolir un esperançador 19-29.

Ahir la victòria el GEiEG va ser una mica més soferta (24-18), sobretot perquè davant la possibilitat d'assolir el títol, els nervis van jugar una mala passada a les jugadores locals. Davant el públic més nombrós de la temporada, amb centenars d'espectadors al voltant del camp de Palau del GEiEG, el quadre local va sortir d'allò més endollat i només va necessitar set minuts per aconseguir la primera marca. El partit va tenir ritme, contacte i molta qualitat tàctica i al descans el marcador assenyalava un ajustat 10-5. Les barcelonines van seguir retallant diferències en la represa fins situar-se 10-8, però a partir d'aleshores la bona feina defensiva del GEiEG va estancar l'atac rival i el marcador va canviar fins a un clar 24-13. Tot i això, en els últims minuts, l'INEF va ajustar el resultat fins el 24-18 definitiu que assegurava el títol pel conjunt grupista.

A més, l'equip gironí va poder celebrar que, per primer cop, també va superar l'INEF en els tres partits que han disputat aquesta temporada.