El Peralada, líder, va aconseguir una nova victòria en un partit en el qual hauria pogut aconseguir més gols davant un rival que li va plantar cara al primer temps.

Bon partit del filial del Girona davant un rival que va mostrar-se molt inferior futbolísitcament durant tot el partit. La segona part va ser un tràmit en què el tècnic visitant va provar diverses formacions.

El Guíxols va haver de jugar en inferioritat numèrica gairebé tota la segona part. El gol inicial de Marc Medina va ser contrarestat en els últims minuts per un Llefià que va donar la volta al marcador. Al descompte va aparèixer, salvador, el porter Dani Castilla, per marcar el gol de l'empat després de pujar a rematar un servei de banda.

El Banyoles va aconseguir un empat in extremis en un partit que va jugar amb molta pressió, ja que l'alternativa en el marcador va ser una constant.

El Farners va fer una molt bona primera part, en la qual va disposar de diverses ocasions abans d'aconseguir remuntar el gol inicial de Bauli. A la segona part els visitants haurien pogut rematar el partit, però la mala sort i l'encert visitant van impedir-los sumar.

Bon partit de la Jonquera que va mantenir les opcions fins a deu minuts del final, en què un penal va posar el 4-2 en el marcador i els va allunyar de la victòria.