El canvi de rumb que s'esperava a Figueres amb l'arribada de Francesc Cargol a la banqueta encara no ha arribat i els altempordanesos van encaixar una derrota en la seva visita a Terrassa, que augmenta la seva mala dinàmica fins a les sis jornades sense guanyar. L'equip empordanès va mantenir-se dret durant la primera meitat, en la que va aconseguir igualar la diana local, però al començament de la represa el Terrassa va engranar una marxa més i amb això va aconseguir la victòria per la mínima.

Els de Francesc Cargol no van ser inferiors a l'equip barceloní en els primers 45 minuts; ni tant sols després d'encaixar un gol de penal quan tot just s'havien disputat 19 minuts de partit. Tot i això, Salas Montoro també va xiular una pena màxima a favor dels blanci-blaus, que Moñino no va desaprofitar per tancar el primer temps amb empat. A la represa però, els de Miguel Carrillo van aconseguir encerclar els gironins en la seva àrea i amb una sola fuetada de Pedro García abans del quart d'hora en van deixar prou per snetenciar el partit, ja que els gironins van ser gairebé inofensius en la resta de partit.

El cap de setmana que ve, l'equip gironí rebrà el Masnou a Vilatenim, un rival directe de la part mitjana-baixa de la classificació, en un partit que l'entrenador espera que marqui un punt d'inflexió a la mala dinàmica.