La victòria del Lleida per la mínima al camp dels Transportes (0-1) obligava l'Estartit a sumar els tres punts contra el Badalona per no perdre de vista el lideratge. L'equip no va fallar i va encarrilar ben aviat una victòria molt important.

Les coses no haurien pogut començar millor: als tres minuts de joc, Judith Salavedra va aprofitar una jugada assajada des del córner per avançar L'Estartit. Les locals dominaven el joc tot i que les del Badalona plantaven cara. Però l'efectivitat de les estartidenques en seria determinant per marxar al descans amb un clar avantatge al marcador. No havien transcorregut encara 10 minuts quan la capitana Mery establia el 2-0, i a la mitja hora Laury va fer el tercer. El Badalona va escurçar distàncies amb la diana d'Alba.Poc canviarien les coses a la represa. Un autogol del Badalona va situar el quart de l'Estartit. Les visitants, poc després maquillarien el resultat (4-2).