El Reial Madrid qualifica de "rotundament falsa" l'afirmació que pretén involucrar el president del club, Florentino Pérez, amb el procés judicial iniciat amb la querella contra l'expresident del Barcelona, Sandro Rosell.

El club madrileny va fer ahir un comunicat com a resposta a les "greus manifestacions" realitzades dilluns a la nit a RAC-1 el periodista Xavi Bosch. "És rotundament fals", va insistir el club blanc.

Bosch havia acusat Florentino Pérez de trucar l'expresident del Govern José María Aznar per tal que intercedís amb el ministre de Justícia Alberto Ruiz-Gallardón i pressionés al fiscal del cas Neymar per aconseguir que la querella contra Rosell fos admesa a tràmit. El Madrid va explicar en el seu comunicat que si el periodista no rectifica, presentarà una querella per defensar l'honorabilitat de Florentino Pérez.

L'opinió de Carles Vilarrubí

Per la seva banda Carles Vilarrubí, vicepresident de relacions institucionals del Barcelona, està convençut que la repercussió del cas Neymar "supera l'estricta via judicial", tot i que admet que "algun dia se sabrà tot, igual que vam saber la veritat sobre (el cas) Di Stefano. Vilarrubí no va voler respondre sobre les declaracions a RAC-1 de Xavi Bosch.

"El vicepresident de relacions institucionals del Barcelona no pot respondre en el programa de màxima audiència d'aquest país a la pregunta. Ja està tot dit a aquesta pregunta. El cas Neymar supera l'estricta via judicial. Punt", va assenyalar. Vilarrubí també va desmentir que hagués presentat la seva dimissió després de la de Sandro Rosell. Sobre això va dir haver tingut "una llarga conversa" amb Bartomeu per analitzar el full de ruta fins el 2016.