Un mes després de l'accident d'esquí sofert als Alps francesos, l'heptacampió del món de Fórmula 1 alemany Michael Schumacher es manté "estable" i ja no en situació "crítica", segons va indicar el seu portaveu, que va sortir al pas de la multitud de rumors publicats en les últimes hores sobre el seu estat.

Tota declaració sobre l'estat de salut de Michael que no provingui de l'equip mèdic o del seu entorn, és pura especulació, però, per exemple, L'Équipe publicava ahir, citant fonts internes de l'hospital de Grenoble en el qual està internat l'esportista, que els metges han començat a despertar progressivament Schumacher i que el pilot ha enviat "les primeres reaccions positives". Altres mitjans, com el Bild, anaven en la mateixa línia afirmant que l'expilot sortiria aviat del coma artificial en el qual està sumit pels doctors per preservar al seu cervell d'eventuals lesions.

L'entorn de l'alemany emet informacions amb comptagotes i es limita a assegurar que només farà un comunicat quan hi hagi un canvi significatiu a l'estat del pacient. Cada dia, Schumacher rep la visita de la seva dona i els seus familiars a l'hospital.