El davanter del Palamós Sergi Arimany té una forta contractura a l'isquiotibial de la cama dreta. El golejador tenia una visita anit al metge per valorar si la lesió produïda el passat diumenge acaba derivant en un petit trencament. El segon màxim realitzador del degà, que serà baixa segura el proper diumenge a Vilassar de Mar, valora que "la lesió m'arriba en el pitjor moment, ara em sentia còmode dins el camp, en un molt bon moment de forma i anímic i responia a la confiança del míster amb gols". Arimany espera que la lesió passi ràpidament i pugui reintegrar-se a la disciplina de l'equip a les ordres d'Alfons Garcia.

D'altra banda, el darrer fitxatge del Palamós, Marc Guilana, ex-Messina, resta a l'espera de la Federació Italiana perquè li enviï el transfer i així poder debutar. Mentrestant l'exjugador del Girona juvenil admet que "m'encantaria disposar de minuts com més aviat millor", però això depèn de la burocràcia i de l'arribada dels papers que ha de tramitar el seu antic club.

Escalant posicions

Després de la victòria del cap de setmana contra el Rubí (1-0) el Palamós es troba a només tres punts dels llocs de promoció d'ascens a Segona B. Diumenge visiten el Vilassar, un equip en zona de descens, a priori una bona oportunitat per seguir escalant posicions a la lliga i acostant-se a les places de privilegi. El degà fa set partits que no perd i en aquest tram de calendari ha sumat cinc victòries i dos empats. El Palamós viu un dolç moment malgrat que a principis de temporada els problemes econòmics van fer tèmer el pitjor. Tot i les retallades i el canvi d'entrenador (Jordi Guerrero és ara el segon de Javi López al Girona i el va rellevar Alfons Garcia) l'equip ha anat cada vegada a més.