Perdre tres partits seguits fa mal però perdre'ls de la manera que els ha perdut l'Handbol Bordils encara més. Les desfetes contra Amenábar, Barakaldo i Academia Octavio han desinflat un pèl la gran trajectòria del Bordils en el seu debut a Divisió d'Honor Plata tanmateix, la posició a la classificació no és el que més preocupa al vestidor gironí. I és que les derrotes han estat totes per tan sols un gol de diferència en partits que s'han acabat decidint als darrers segons. Contra l'Octavio dissabte passat, es va esfumar un punt, com a mínim, al darrer sospir i perdre l'oportunitat d'aconseguir d'una vegada per totes la primera victòria d'aquest 2014.

És per això que l'entrenador Pau Campos espera no haver d'arribar a un final ajustat avui a Chapela (18.30). "Fora de casa, en un ambient calent com el que hi haurà, i després de les experiències de què venim, seria preferible no arribar a un final emocionant", confessa Campos, que tot i això veu el seu equip amb totes les opcions de guanyar a Galícia. I és que el Chapela ocupa posicions de play-off de descens i arriba a la cita en una dinàmica "igual o pitjor" que la del Bordils. És per això que Campos aposta per "jugar amb els seus nervis" i "mirar de dur un ritme alt de partit". El tècnic gironí considera que el partit d'aquest vespre és "un dels últims trens" del Chapela per a reenganxar-se a la zona tranquil·la mentre que el Bordils, "gràcies al coixí de la primera volta, per sort encara tenim renda". El Chapela és avantpenúltim amb onze punts, cinc menys que el Bordils, 11è amb 16.

El conjunt gironí tindrà les baixes dels lesionats Esteve Ferrer i Jordi Masó a més a més de Marc Combis i Àlex Marco per motius professionals i personals, respectivament. Els joves del segon equip Gerard Farrerons i Dalmau Huix, que s'estrena a una llista, completen la llista de convocats. L'expedició verd-i-blanca surt a primera hora d'aquest matí de Barcelona cap a Santiago de Compostel·la on farà nit després del partit. Diumenge al matí, l'equip tornarà a terres gironines.