L'exentrenador de futbol Luis Aragonés ha mort aquest matí a Madrid als 75 anys d'edat, segons han informat fonts de la clínica Cemtro de Madrid, on estava ingressat.

"Aquesta matinada ha mort Luis Aragonés . Tota la família atlètica estem de dol i enviem una forta abraçada a la seva família", diu el comunicat de l'Atlètic de Madrid a les xarxes socials.

La trajectòria professional de Luis Aragonés va estar marcada per les diferents etapes al capdavant de l'Atlètic de Madrid, club amb el qual va conquistar un campionat de Lliga, tres Copes del Rei, una Supercopa d'Espanya i una Copa Intercontinental.

Aragonés va ser el tècnic que va dirigir a la selecció espanyola que es va proclamar campiona de l'Eurocopa 2008 , disputada a Àustria i Suïssa.

El "Savi d'Hortaleza", com se'l conèixer en el món futbolístic, va vestir la samarreta d'Espanya en 11 partits, i com a tècnic va dirigir l'Atlètic de Madrid (en tres ocasions), Betis, Barcelona, Espanyol, Sevilla, València, Oviedo, Mallorca i al Fenerbahçe turc.