El Santfeliuenc va posar punt i final, diumenge passat, per sorpresa, a la ratxa d'imbatibilitat d'un Palamós que feia vuit partits que no perdia (0-1). Els d'Alfons Garcia tenen demà (17.00) una oportunitat immillorable per passar pàgina i tornar a sumar de tres en tres: visiten Santa Coloma de Gramenet, i tot el que no sigui un triomf del degà es podria considerar com una sorpresa majúscula. Aquests són els números de malson del rival de demà: el Gramenet (20è) és el cuer de Tercera, ha jugat 24 partits amb un balanç de 2 victòries, 4 empats i 18 derrotes, és l'equip menys golejador (14) i el més golejat (47), i no ha guanyat cap partit a casa (2 empats i 10 derrotes). Però encara n'hi ha més: fa 12 jornades que no guanya (1 punt dels darrers 36), encadena 6 derrotes consecutives, sempre ha estat en zona de descens i té la salvació a 14 punts de distància. Per postres, els barcelonins viuen immersos en una crisi institucional, amb problemes econòmics amb l'Ajuntament que l'any passat feien témer, fins i tot, per la seva ?desaparició.

Tot i aquests arguments, el davanter palamosí Javi Revert no se'n refia i subratlla que cal prendre's el partit "amb el mateix respecte que si juguéssim davant d'un dels capdavanters perquè el cuer no ens regalarà res i ens equivocarem si mirem la classificació de la Gramenet". La derrota contra el Santfeliuenc no ha refredat els ànims del degà, que continua veient-se amb forces per lluitar pel play-off d'ascens. El somni és ara a quatre punts de distància i el rival a atrapar és el Cornellà.

D'altra banda el Palamós ha arribat a un acord amb Volcano Grup perquè gestioni la nova pàgina web que el club presentarà en breu. El logo del nou patrocinador apareixerà en els pantalons de l'equipació i l'acord és pel que resta de temporada i la vinent.