Ni a Primera ni a cap de les lligues europees trobaríem un futbolista que estigui a punt de jugar 80 partits seguits amb el mèrit afegit d'haver disputat tots els minuts. Aquestdiumenge, el lateral esquerre del Palamós, Eduard Subirana, Subi, arribarà al Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat a les 80 titularitats consecutives. Una fita a l'abast de molt pocs i que l'assoleix gràcies als 10 darrers partits de la temporada 2011-12, a les 38 jornades senceres de l'exercici passat i als 31 partits seguits de l'actual Lliga. En les quatre temporades que porta al degà, el defensa gironí només s'ha perdut un partit sencer i dos més parcialment. L'últim partit que es va perdre Subi va ser un Palamós-Cerdanyola d'un llunyà 18 de març del 2012. D'això ja en fa més de dos anys. L'ex Cassà ja va deixar més d'un bocabadat al convertir-se en l'únic jugador de Tercera que va disputar tots els minuts (3420) de la Lliga passada amb el mèrit d'aguantar amb 4 targetes fins al final.

15 partits amb 4 grogues

Actualment, l'home rècord del Palamós també és a una targeta de la suspensió i de tallar una ratxa histórica. Falten 7 partits per acabar la Lliga i perquè Subi arribi a les 86 titularitats haurà de vigilar i no veure cap amonestació en un tram final de Lliga molt exigent per a un home que ocupa una posició que requereix de contundència i agressivitat. La quarta cartolina groga que va veure Subi va ser fa 8 jornades a Vilassar de Mar i si arriba a l'últim partit sense ser amonestat, haurà estat 15 jornades sense veure la temuda cinquena.

Bus a Sant Boi

Aprofitant el bon moment esportiu que viu l'equip, la directiva vol organitzar un viatge perquè els aficionats que ho desitgin acompanyin l'equip a Sant Boi de Llobregat (17.00). De moments el nombre d'inscrits és insuficient i si no s'arriba a una xifra raonable s'anul·larà el viatge. Els interessats poden comunicar-ho a través de premsa@palamoscf.cat.