El Mediterranian International Cup arriba a la seva fi aquest matí al Nou Estadi de Palamós, on es jugaran les finals de les categories juvenil, cadet i infantil. Uns partits a cara i creu on no hi seran els ?equips infantils i cadets del Barça, que ahir van perdre les semifinals contra l'acadèmia de Qatar Aspire Football Dreams, amb el gironí Arseni Comas al cos tècnic. Així doncs, la jornada matinal començarà amb la final juvenil (09.45), entre Vila-real i Màlaga. Els groguets s'hi han classificat per segona vegada consecutiva després de superar ahir a Santa Coloma a la selecció de Qatar (0-1).

El Màlaga, per la seva banda, va superar als penals un sorprenent Jàbac i Terrassa. L'Aspire Football Dreams i l'Espanyol protagonitzaran la final infantil (11.00). Els joves de l'acadèmia de Qatar van superar al Barça dels gironins Pau Martínez i Arnau Comas (1-2) mentre que els blanc-i-blaus van vèncer el Reial Madrid als penals. El MIC es tancarà amb una final cadet (12.15) entre dos equips que, al llarg d'aquesta setmana, han deixat una gran sensació a les grades dels estadis de la Costa Brava.

La selecció de Brasil va gua?nyar el seu darrer títol el 2011. Ahir va superar l'Espanyol als penals i aquest matí s'enfrontarà al vigent campió, l'Aspire Football Dreams d'Arseni Comas, veí de Figueres. Els joves africans, formats a Qatar, van guanyar ahir al Cadet A del Barça dels gironins Carles Puig, Oriol Busquets i Adrián Guerrero. Per altra banda, el Barça i l'Espanyol van ser ahir els primers campions del MIC. Els blaugranes van aixecar el trofeu que els atorga el campionat Aleví, en la modalitat de futbol 11. El Barça no va tenir problemes per superar a l'Ajax d'Amsterdam (5-0) en una gran segona part. L'Espanyol, en canvi, va imposar-se amb un resultat més ajustat contra el Vila-real (3-2). Els blanc-i-blaus van revalidar el campionat després de superar ahir als quarts de final al Bisbalenc (1-6). El Breda, l'altre equip gironí que ahir encara tenia opcions d'arribar a una final, també fa caure golejat a la ronda de quarts contra el Liverpool (6-0).