Una delegació del Barcelona, encapçalada pel seu president Josep Maria Bartomeu, ha viatjat aquest dimarts a Zuric per reunir-se amb Joseph Blatter, president de la FIFA, i parlar la sanció imposada pel citat organisme arran del fitxatge irregular de joves jugadors extracomunitaris.

Per part del Barcelona hi han acudit Bartomeu, així com el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i el vicepresident de Media i portaveu de l'entitat, Manel Arroyo.

La reunió es va fixar dies després que la FIFA anunciés una sanció econòmica (410.000 euros), però sobretot la impossibilitat de realitzar fitxatges fins a l'estiu del 2015.

El club blaugrana va presentar un recurs davant el comitè d'Apel·lació que va suposar la suspensió cautelar de la sanció davant el perjudici que la decisió de la FIFA creava al Barcelona i la impossibilitat de fitxar durant l'estiu que ve.

El Barcelona intentarà establir ponts amb la FIFA i sempre ha defensat el seu model formatiu, exemplificat a La Masia i els jugadors formats allà tant en valors personals com esportius.