Àlex Granell (Olot, 1988) és la segona peça del nou projecte a Montilivi. El Girona de Pablo Machín, aquell que es rentarà la cara de dalt a baix respecte a aquesta última temporada, reforça d'aquesta manera el seu mig del camp amb un futbolista que s'estrenarà a la categoria de plata. Granell farà 26 anys aquest proper mes d'agost, ha tastat la Segona B de la mà del Llagostera, Cadis i Prat, el seu darrer equip, i avui serà presentat a Montilivi.

El president Francesc Rebled ja va encarregar-se de deixar ben clar tot just fa poques setmanes que calia posar fil a l'agulla a l'hora de reforçar l'equip. El pressupost, un any més, quedava reduït i per tant no es podia apostar per grans figures, sinó que la prioritat, a banda de pescar la flor i nata de la Segona Divisió B, era també la de portar gent jove, preferiblement de la demarcació, amb fam i ganes de donar-se a conèixer. Àlex Granell encaixa en aquest perfil. Als seus 25 anys llargs, l'olotí sap el que es jugar-se les garrofes a Primera Regional (hi ha jugat amb el Farners i el Palafrugell), però també ha tastat la Tercera Divisió, vestint les samarretes del Banyoles, Manlleu, Llagostera i Olot. No només això, sinó que les dues últimes temporades les ha jugat a la Segona Divisió B; va començar el curs 2012/2013 a Llagostera, a l'hivern va marxar cedit al Cadis que llavors entrenava Raül Agné i la campanya anterior (2013/2014) va defensar els colors del Prat.

Amb l'equip pota-blava va jugar 34 partits i va marcar 4 gols. Veure porteria no és la seva especialitat, però el cert és que el fet de tractar-se d'un migcampista amb arribada fa que en cada temporada hagi vist porteria. El seu millor registre data del curs 2011/2012, quan va anotar 9 dianes a les files de l'Olot.

Àlex Granell és la segona incorporació d'aquest estiu, després de l'arribada del davanter Jaime Mata, procedent del Lleida. No serà ni de bon tros l'última, sobretot després que el Girona hagi vist com gran part de la plantilla del darrer curs ha hagut de fer les maletes; bé perquè a molts se'ls ha acabat el contracte i el club no els ha renovat, o bé perquè la direcció esportiva i el cos tècnic han decidit prescindir d'ells, com és el cas del defensa David Garcia i els migcampistes Juanlu Hens i Jandro Castro.