Dos fitxatges més al sac. El Llagostera va per feina i si dijous anunciava l'arribada d'Óscar Rico (Jaén), ahir van ser dues les incorporacions que el club va tancar. Dos perfils diferents, però un parell de peces més per a reforçar l'engranatge blaugrana, que eleva fins a 13 els membres de la seva plantilla i segueix creixent amb la missió d'encarar amb garanties el seu debut a l'exigent Segona Divisió A. L'experimentat Ruymán Hernández (Recreativo) i el jove Robert Simón (Saragossa B) també formaran part de l'equip que entrenarà Santi Castillejo.

Ruymán, nascut a Las Palmas de Gran Canària ara fa gairebé 28 anys, ha jugat fins a sis temporades a la Segona A. Sol actuar de central, però la seva polivalència el permet també jugar al lateral, dues posicions en les quals es mou amb força solvència. Tot i tenir contrac?te amb el Recreativo de Huelva, el jugador va arribar ahir a un acord per rescindir la seva vinculació amb el club andalús, l'últim pas abans de donar el "sí" definitiu al Llagostera, l'entitat "que més interès ha mostrat per mi" i allà on hi arriba "amb moltes ganes" i "ben il·lusionat", segons expressava el canari en declaracions al programa Esports en Xarxa. Va encadenar tres anys seguits a Segona B (Las Palmas, San Isidro, Santa Brígida), abans de fer el salt a la categoria de plata amb el mateix Las Palmas, equip en el qual ha jugat quatre anys. També ha vestit les samarretes del Vecindario, Racing de Santander i Recreativo de Huelva; amb els andalusos ha militat un any i mig, jugant 31 partits i marcant dos gols, tot i tractar-se d'un defensa.

"Estic molt content, ho donaré tot pel Llagostera", confessava el jugador, que va definir-se com "un defensa molt treballador que mira pels seus companys. Tinc un bon joc aeri, bon desplaçament... Però millor que la gent em vegi perquè jutgi després".

Una aposta de futur

Si Ruymán és l'experiència, Robert Simón és una clara aposta de futur. Té 21 anys, és nascut a Badalona (ha jugat amb els escapulats a Segona B al llarg de dues ?temporades) i prové del filial del Saragossa, equip amb el que va explotar el curs passat a Tercera. Pot jugar com a migcampista ofensiu i també enganxat a la banda i destaca per la seva tècnica, així com per la seva facilitat per veure porteria. L'any anterior, amb el filial aragonès, va marcar 11 gols i es va convertir en un dels homes més utilitzats.