Jorge García (Lugo) i Juanjo (Tenerife), els dos últims fitxatges del Llagostera, van coincidir ahir en la seva presentació a Palamós destacant que pretenen aportar "experiència" a l'equip de Santi Castillejo. Durant l'acte, la presidenta Isabel Tarragó va revelar que el club ja ha assolit els 800 socis (xifra rècord en la seva història) tot i que va admetre que continuen sent la massa social més baixa de la Lliga Adelante.

"Vaig bé de cap, és la meva millor virtut, i aportaré compromís, humilitat i sacrifici. Vinc a sumar i a fer vestidor", va assenyalar el central Jorge García, que va admetre que no havia sabut res del seu nou club fins fa uns mesos. "El Llagostera s'ha fet popular a partir de l'últim ascens. Jo els coneixia perquè el meu germà bessó és el porter del Racing que va enfrontar-se a ells al play-off", va explicar. També va dir que "quan vaig buscar informació tot eren bones paraules sobre l'Oriol (Alsina). És molt sincer i és fàcil entendre-s'hi perquè parla molt clar". El nou defensa del Llagostera va recordar que el club "té la fama de seriós i de complir allò que et diu i no com altres que prometen coses i després no les poden complir".

Per la seva banda el davanter ?Juanjo va afirmar que "em considero jove i tot i així sóc el més gran dels davanters. Aportaré experiència, ganes i il·lusió. El Llagostera és un club humil però és com si els conegués de sempre". El jugador va afegir que "no havia vist mai un club que en 10 anys hagi assolit set ascensos, això vol dir que tenen ganes de créixer i que trepitgen fort. Tothom m'ha parlat meravelles del club i de la Costa Brava. Totes les paraules que m'han arribat han estat positives. La trucada d'en Santi va ser molt important perquè ell és qui cada diumenge posa l'onze". A Juanjo també li van demanar que es definís com a futbolista: "Sóc un davanter que pot jugar també de segon punta, ràpid, dinàmic, amb un bon joc d'esquena i experiència a Segona A i Primera". Exjugador del Tenerife, va revelar que "m'il·lusiona debutar a Las Palmas". Segons ell, aquests últims dies els seus antics aficionats "m'han animat a començar la lliga marcant contra ells perquè entre aquests dos clubs hi ha molta rivalitat".

Vuit-cents socis

Durant la presentació d'aquests dos nous jugadors, la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, va explicar que "estem a punt d'arribar als 800 socis. És un rècord per a nosaltres però som amb diferència el club amb menys abonats del futbol professional. Les nostres tarifes són molt assequibles i per això fem una crida demanant l'ajuda de tothom". Sobre les millores que s'han de fer en alguns punts del camp del Palamós va dir que "s'aniran fent a poc a poc".

Oriol Alsina també va fer una crida al suport de la Costa Brava per tirar endavant el projecte que el Llagostera hi ha començat, tornant el futbol professional a la zona dues dècades després. El primer partit dels blaugranes a casa serà el diumenge 31 d'agost (19.00) contra el Leganés. Abans, aquest cap de setmana tocarà visitar dissabte el Las Palmas, en una jornada històrica pel debut del club a la Segona A.