El mal estat de la gespa de l'estadi Palamós-Costa Brava preocupa el Llagostera, el degà i l'Ajuntament. Després de la desfeta a l'estadi de Gran Canària en el debut dels blaugrana a la Segona A, ara li toca a l'estadi municipal de la població costanera presentar les seves millors gales per a l'estrena dels de Santi Castillejo com a locals. Serà el proper diumenge, 31 d'agost, davant el Leganés (19 h). El principal maldecap és l'estat del terreny de joc, no per les intenses pluges caigudes en les últimes hores, ja que el drenatge del camp sempre ha filtrat molt bé l'aigua, sinó per l'aparició d'un fong que amenaça de fer la guitza per al dia de l'estrena.

El problema es va anar fent evident durant la setmana passada i va quedar ratificat dissabte, durant la disputa del Palamós-Sabadell B de Tercera Divisió. El regidor d'Esports, Joan Curto, assegura que "intentarem solucionar el problema al més aviat possible. La gespa ha agafat un fong però estem treballant perquè el Palamós i el Llagostera hi puguin jugar i entrenar-s'hi sense problemes". A una setmana de l'històric debut dels blaugrana a la seva nova llar, Curto deia que "som optimistes de cara a solucionar-ho perquè tenim una bona empresa, Royal Verd, que sempre ha complert amb tot allò que els hem demanat".

En aquest sentit, el tècnic del Llagostera, Santi Castillejo, va explicar abans de viatjar cap a Las Palmas que no el preocupava excessivament l'estat del terreny de joc: "Ja veurem com ens hi aclimatarem però jugarem tant si hi ha fongs com bolets perquè la nostra motivació ha d'estar per sobre de tots els problemes. Un consol és que, com a mínim, l'equip de Jordi Martínez jugarà els dos propers compromisos fora de casa (Vilafranca i Gavà), amb la qual cosa no s'exigirà tant al tapís de l'estadi.

Des de l'Ajuntament de Palamós estan treballant i posant tots els mitjans perquè el Llagostera "es trobi com a casa". Segons Curto, "no es veuran grans canvis en la fesomia de l'estadi", però ja s'han fet diverses actuacions, com arreglar els llums de les torres d'il·luminació, posat porteries noves, col·locar una caseta per als tècnics de Mediapro, una altra per el quart àrbitre, instal·lar els seients que faltaven a la Tribuna i ara falta col·locar lavabos químics als dos gols.

En la visita d'obres que va fer la LFP fa setmanes es va parlar de fer banquetes noves però, finalment, les que hi ha al camp del Palamós han rebut el vistiplau de la Lliga: "Les banquetes finalment no es faran noves i es quedaran com estan però s'hauran de posar seients o bancs al costat perquè els suplents i tot el cos tècnic hi tinguin cabuda".