Ha hagut d'esperar molt, però Ángel Martínez torna a terres britàniques per jugar a la Championship, la segona divisió d'Anglaterra. El migcampista gironí i el Millwall FC van fer públic ahir l'acord que vincula al jugador amb el club londinenc per una temporada. Ángel arriba al seu nou equip com a futbolista lliure després d'haver militat les últimes tres temporades al Blackpool, conjunt també de la segona divisió del futbol anglès. Aquest estiu, la renovació entre el futbolista i el seu anterior club no va fer-se efectiva i el gironí -germà de Jose Martínez, ara al Múrcia- va decidir passar l'estiu a casa seva, amb la seva família, i estudiant les ofertes que li arribaven. Mentrestant, el jugador va posar-se en forma amb el seu últim club al futbol espanyol: el Girona, en el qual va militar el curs 2010-11 amb una notable participació (36 partits de lliga).

Sota les ordres de Pablo Machín, Ángel Martínez s'ha entrenat amb normalitat i ha sigut un futbolista més en el vestidor del primer equip blanc-i-vermell. A més d'un aficionat li hauria agradat que Ángel es quedés a Montilivi, però la seva elevada fitxa i la disposició del jugador de tornar a Anglaterra va deixar clar que aquesta opció era poc probable.

Amb el seu nou equip, Ángel seguirà jugant a la segona divisió anglesa i a un futbol que es coneix d'alló més bé després d'haver tingut un total de 73 participacions amb el Blackpool.

El migcampista, de 28 anys, es retrobarà ara amb l'entrenador que va tenir el seu primer curs a Anglaterra: Ian Holloway. En unes declaracions al portal informatiu del seu nou club, Ángel comenta que, des que el seu actual entrenador va marxar del Blackpool, "sempre he tingut contacte amb ell" i que, per al gironí, Holloway "és un entrenador especial". El jugador ja va viatjar a Anglaterra per tancar l'acord i fer-se la tradicional fotografia amb la samarreta del seu nou equip. El jugador, format a l'Espanyol (amb 50 partits a Primera Divisió) i experiència també a Segona A amb el Rayo Vallecano, haurà de fer-se un lloc en un equip que ha començat el curs amb bons resultats (quatre victòries, un empat i dues derrotes), que el situen en la cinquena posició de la taula. El darrer triomf va ser dissabte passat contra el Blackpool (3-1), el seu exequip.