Pedro Alcalá, Ruymán Hernández i René Román són els tres únics jugadors del Llagostera que han disputat, en aquest inici de temporada, tots els minuts dels primers sis partits de lliga. Intocables, de moment, pel tècnic Santi Castillejo, tots tres asseguren que ningú de la plantilla té el lloc assegurat i que l'únic que poden fer és agrair la confiança de l'entrenador "i treballar per no perdre-la". Alcalá i Ruymán formen una de les parelles de centrals més sòlides del campionat, mentre que el porter René també està entre els que menys gols encaixa de la categoria. Els problemes dels blaugrana són uns altres. Al davant.

"Indiscutible no hi ha ningú", sentencia Alcalá, que després de jugar l'any passat al Múrcia ha iniciat una nova etapa al Llagostera. El defensa considera que "estic content pel meu rendiment. En defensa tots estem treballant de valent i ara el que hem de mirar és que en atac la pilota entri a la porteria rival". Alcalá no es considera titular ni intocable, igual com tampoc ho fa Ruymán. El canari recorda que la temporada passada, al Recreativo, "vaig jugar-ho tot a la primera volta i, en canvi, sense saber-ne els motius, amb prou feines vaig tenir oportunitats a la segona. Has d'estar preparat per a tot. Potser el més complicat és mantenir la confiança del tècnic un cop te l'has guanyada perquè si els resultats són bons, cap problema, però si no ho són, caldrà fer canvis i li pot tocar a qualsevol".

Alcalá i Ruymán destaquen que "som molts jugadors nous a l'equip i ens feia falta un procés d'adaptació. Ara clarament el bloc està en creixement i quan les ocasions que generem entrin anirem encara més amunt".

René és l'altre "intocable" per a Castillejo. El porter gadità ha encaixat només cinc gols en sis partits i dissabte va aturar un penal al Saragossa. L'ex del Jaén ha pres la titularitat a Moragón.