En l'anterior partit de lliga el Bordils va rescatar un punt de La Roca gràcies a un gol en l'últim segon; ahir Francesc Reixach també va tenir una pilota per empatar el duel contra l'Atlético Valladolid però, en aquesta ocasió, va sortir creu. Els gironins, en un dels millors partits dels últims mesos, van estar a punt de tombar un claríssim aspirant a tornar a l'Asobal i només els petits detalls van acabar donant la victòria als visitants. Un autèntic equipàs.

L'equip de Pau Campos va jugar una gran primera part que li va valer per anar-se'n al descans amb el marcador igualat (13-13). El Valladolid ja havia mostrat les seves credencials, amb una defensa molt forta, però els locals, empesos per l'èpica del Blanc-i-Verd, seguien allà. A la represa, l'ofici del Valladolid va conduir-lo a la victòria. El central De la Rubia va guiar amb encert el seu equip i malgrat l'exhibició de Jordi González a la porteria, deixant "només" amb cinc gols el campió del món Hernández, les diferències es van disparar fins a un 21-26 que semblava deixar-ho tot dat i beneït. El Bordils no es va arrugar i va llançar-se a lluitar pel partit i va aconseguir disposar de l'últim atac per empatar a 26.

Després d'una nova aturada de González els gironins van armar l'atac. Nonó va deixar la pilota a Francesc Reixach i aquest es va elevar però va acabar tocant amb el porter visitant. El Bordils es va acabar ofegant quan ja tocava la vora del premi, un empat, que contra un rival tan potent hauria tingut gust de victòria.

La d'ahir és la segona derrota del curs del Bordils (l'anterior va ser a Nava en la primera jornada). El cap de setmana que ve els de Pau Campos visiten un altre rival dur, el GoFit de Santander.