Primera derrota a casa del Peralada, que portava 27 partits consecutius com a local sumant al Municipal. Els de Nacho Castro, però, van fer més mèrits que el Rubí per endu-se els tres punts, però tal com reconeixia, al acabar el partit el tècnic dels altempordanesos, "el no marcar les teves ocasions et penalitza molt".

I, la veritat, és que el Peralada va tenir un grapat d'ocasions per avançar-se en el marcador. La primera, un xut de Coro que va aconseguir desviar a còrner el porter Miguel. El Rubí no es va acostar a la porteria local fins la mitja hora de joc, quan una rematada de cap d'Aitor Torres sortia fora per ben poc. Amb intercanvi de cops, però amb més domini del Peralada, que buscava la victòria partint de la solidesa defensiva.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica i els locals van donar entrada a Jaume Duran per buscar més profunditat. Al minut 58, però, va arribar el gol del Rubí: Boris, aprofitant una passada a l'esquena de la defensa local, va poder superar Toni Montero amb un xut creuat.

El Peralada, però, no esva donar per vençut i va continuar dominant un Rubí que es defensava molt ordenadament i que renunciava a l'atac per tal de poder mantenir l'avantatge al marcador. Toni Ruedas va estar a punt de marcar l'empat a la sortida d'un còrner, tot i que, quan estava tot sol, no va aconseguir rematar bé amb el cap. Al final, primera derrota de la temporada a un Municipal de Peralada que deixa de ser un fortí.