És un pal fort darrere l'altre. La setmana passada es va desaprofitar en quatre minuts un 3-1 contra el Badalona per acabar empatant un partit que estava perfectament encarrilat. I ahir es va sortir escaldat del camp d'un Atlètic Balears que arribava al duel com a cuer i que encara no havia guanyat cap partit com a local. Aquest Olot, dissenyat per lluitar a dalt, no rutlla, i Arnau comença a estar qüestionat. L'equip ha tornat a caure en promoció de descens i espanta pensar que el proper rival és un Hèrcules cridat a ocupar una de les quatre posicions de play-off.

La primera part va ser de l'Olot, com tantes altres vegades, amb un clar domini de la posessió. Una rematada de Carlos, que va sortir fregant el pal, i una internada de Coro, que es va entrebancar just quan ja havia superat el porter local, van ser les dues millors ocasions dels visitants per obrir el marcador. Però qui va aconseguir marcar va ser l'Atlètic Balears , pràcticament en la primera aproximació que feia a l'àrea de Wilfred. Mariscal Sánchez va veure com a penal una rigorosa entrada de Maestre a Ripoll i Cristian, des dels onze metres, no va desaprofitar l'ocasió.

El gol va fer mal, molt mal, a l'Olot, que precisament no va sobrat de moral. I menys, quan en els primers compassos de la segona part, els garrotxins van rebre la segona patacada: centrada precisa d'Artabe i excel·lent cop de cap de Ripoll des de dins l'àrea. Definitivament el partit s'havia acabat perquè els garrotxins es feien creus de la seva mala sort i s'enfonsaven en veure's dos gols per sota tot i haver proposat més que el seu rival.

Uri Santos hauria pogut retallar distàncies amb un xut que va sortir lleugerament desviat. Poc després Arnau movia fitxa i donava entrada a Enric Gallego, després de quatre partits de sanció, per intentar desfer la muralla plantejada pel tècnic local Nico López, que amb el 2-0 a favor es va limitar a tancar-se a la seva àrea i a veure-les venir. No hi va haver opcions per a gaire res més i la derrota va ser un fet, posant punt final a tres jornades d'imbatibilitat de l'Olot.

L'objectiu de la temporada era lluitar per la fase d'ascens però ara per ara la lliga dels garrotxins és evitar el descens. De moment amb els resultats d'ahir l'equip d'Arnau ha caigut en la posició de promoció i no té coixí respecte als equips que baixarien directe. I per postres diumenge el rival és un os autèntic: l'Hèrcules.