Les seleccions d'Espanya i Alemanya disputaran demà a Vigo el partit més destacat de la jornada de partits amistosos de seleccions. Els de Vicente del Bosque busquen confirmar les bones sensacions contra una Alemanya que es presenta a Galícia amb tot l'arsenal disponible.

Davant els germànics Del Bosque planeja canvis. Va confirmar que farà debutar Nolito i Camacho, tot i que encara ha de decidir si ho fan des de l'inici o salten al terreny de joc en la segona meitat. La seva intenció és que tots els futbolistes que ha convocat tinguin minuts.

La renovació que està duent a terme Del Bosque a la selecció espanyola després de la retirada de jugadors que eren fixos, com Xavi Hernández, Xabi Alonso o David Villa, i la pèrdua de confiança en altres com Fernando Torres, Fernando Llorente, Jesús Navas o Juan Mata, ha provocat que en els últims partits hagin debutat diversos futbolistes. El nombre de jugadors que han debutat amb Del Bosque ja puja a 51 i demà a la nit se n'hi sumaran dos més, Cama?cho i Nolito.

L'altre partit destacat de la jornada de demà és el que disputaran l'Argentina i Portugal a Old Trafford, a Manchester. Serà un nou duel entre els dos millors futbolistes del planeta, el barcelonista Messi i el portuguès Cristiano Ronaldo, en un partit que, malgrat ser un amistós, promet emocions.