L'argentí Javier Mascherano va assegurar ahir que veu Leo Messi "molt content i molt feliç" al Barça, malgrat les últimes declaracions del seu company en les quals va assenyalar que li agradaria acabar la seva carrera de blaugrana, si bé reconeixia que "de vegades les coses no surten com un vol". Després que Messi obrís la porta a una possible sortida del Barcelona, Mascherano, un dels homes de confiança de l'astre al vestidor, va treure ferro a les seves paraules. "Segons la meva opinió no va dir res d'estrany. Al futbol no pots projectar la teva vida, no saps el que faràs d'aquí sis anys. Avui és jugador del Barça, i el veig molt content i molt feliç", va subratllar.

En una roda de premsa monopolitzada per les declaracions del seu company a un diari argentí, Mascherano no va voler aprofundir sobre el tema i fins i tot es va mostrar molest amb algunes de les preguntes dels periodistes. "Jo sempre he escoltat de Messi agraïments al Barcelona. On has escoltat que estigui molest amb el club?", va respondre quan se li va preguntar per un eventual distanciament entre l'astre argentí i el Barça. En tot cas, Mascherano va insistir que el jugador "sempre ha dit que vol acabar la seva carrera" en el club català i va puntualitzar que "és impossible desprestigiar un dels millors jugadors de la història".

Més enllà de Messi, Mascherano també va parlar de la situació de l'equip, que afronta un mes i mig frenètic abans de l'aturada nadalenca. En aquest sentit, va opinar que serà una etapa de l'any "molt important" en què "cal tractar de guanyar-ho tot per anar-nos-en amb unes bones sensacions i continuar optant a tot". "Estem en un moment on sabem que, potser pel fet d'haver tingut dues ?derrotes seguides, venim d'una setmana difícil.

D'altra banda, Luis Enrique va poder dirigir una sessió amb tots els internacionals i que també va comptar amb Iniesta. El manxec encara no té l'alta mèdica però, com Mathieu, treballa al mateix ritme que els seus companys