L'Olot busca reconciliar-se amb la seva afició, després que en l'últim partit a casa (Badalona) acabés cedint un empat a tres, després de desaprofitar dos gols de renda positiva, i ser l'equip davant qui l'Atlètic Balears aconseguís la primera victòria com a local aquesta temporada. Aquests últims partits han portat a crear una sèrie de dubtes entre els socis olotins sobre la continuïtat d'Arnau Sala, qui no tindrà el rival més idoni per aconseguir afermar-se en el càrrec. Amb tot, Sala creu que "només penso en com encarar el partit".

L'històric Hèrcules, que militava a Primera Divisió quatre temporades enrere, quan l'Olot era equip de Primera Catalana, serà el rival d'aquesta tarda al Municipal. Un Hèrcules que, després d'un inici dubitatiu, ja ha sumat 22 punts i està situat a la part alta de la taula, ja dins la zona de play-off, i compta amb jugadors com Portillo, Chechu, Peña o Adrià Granell.

Per rebre als alacantins el tècnic de l'Olot, Arnau Sala, disposarà de tota la plantilla al complet. El tècnic comenta que l'Hèrcules "és un equip que pren precaucions fora de casa, però té una plantilla espectacular, amb molta qualitat i experiència, té un equilibri molt bo".

Preguntat respecte al joc del seu equip, el tècnic considera que "ens està costant identificar el problema, perquè entrem molt bé en els partits, però després ens costa sentenciar o tenir seguretat per no acabar patint en els últims instants". Arnau Sala, analitzant el seu propi equip, creu que "som capaços de fer un joc atractiu però ens falta més consistència".

L'Hércules ja va visitar La Garrotxa l'any 1983, en una eliminatòria de Copa del Rei, en la que va aconseguir una còmoda victòria per 0-4. A més, un olotí va desenvolupar el seu futbol a l'Hércules. Es tracta d'Alfredo Parés, que hi va jugar als anys setanta. Per aquest partit, els alacantins presenten força baixes, doncs no podran disputar el matx Peña per sanció ni Portillo, Pardo, Baldo, Sellés, Marfins, Cuevas i Granell, lesionats.