La 14a edició del Cros Vila de Salt - Esports Parra es va disputar ahir al matí al Pla dels Socs en un circuit ràpid on més de 500 atletes es van reunir per competir en les tretze curses de la matinal atlètica.

Hamid Kabouri, del Club Atletisme Lloret-la Selva, es va imposar en la cursa conjunta de Promesa i Sènior Masculí només seguit pel colomenc Salvador Ciurana, del CA Manresa. Els atletes locals del CA Salt-Esports Parra també han tingut una bona actuació, Jordi Rabionet, José Luis Cruz i David García van ocupar la tercera, quarta i cinquena posició respectivament. Kabouri, tot i els esforços de Ciurana, va dominar la cursa en tot moment i poc a poc, a cada volta, va anar treient segons a la resta de corredors. Pel que fa a les noies, va ser l'arbuciènca Anna Quílez -CA Lloret- qui es va emportar la victòria en aquesta jornada amb molta solvència. Per darrera entrava la també promesa de la Joventut Atlètica de Sabadell, Mercé Barris. La tercera de la cursa absoluta va ser l'atleta sènior Vanesa Rodríguez del GEiEG.

A la cursa conjunta de Júnior i Veterà Masculí Boubacar Sabally es va imposar a Luis Martín (GEiEG) El proper cap de setmana el Circuit es trasllada a la Garrotxa amb el Cros d'Olot en un traçat interessant i força tècnic.